4 tegen 4 voetbaltoernooi bij DOSR

Woensdag 02 mei 2018

Na de uitstekend geslaagde en spannende editie van 2017, organiseert voetbalvereniging D.O.S.R. ook dit jaar weer het alom bekende 4 tegen 4 toernooi. Deze 32e editie van het toernooi wordt gehouden op vrijdag 11 mei 2018, traditiegetrouw op de dag na Hemelvaartsdag. Het toernooi zal zoals gewoonlijk aanvangen om 10.00 uur op de sportvelden van D.O.S.R.
Wat is de bedoeling van dit toernooi? Met je team speel je verschillende wedstrijden tegen andere teams op speciale ‘4 tegen 4 veldjes’. Uiteindelijk gaan de beste teams uit de poules door naar de knock-out fase om te beslissen welke teams er in de finale terecht komen en wie er met de prijzen naar huis mogen!
Het toernooi is bestemd voor iedereen!! En dan bedoelen we ook echt iedereen: sporters, niet-sporters, jongens, meiden, Veenders, Oude Weteringers, Nieuwe Weteringers, Rippers, voetballers, tennissers, hockeyers, volleyballers, WVC spelers, ROAC spelers, DOSR spelers etc. etc. Iedereen mag meedoen!!
De enige voorwaarde aan dit verhaal is dat je niet mee mag doen als je ouder dan 12 jaar bent. In principe moet een team bestaan uit 4 personen. Wanneer er een team van vijf mensen ingeschreven wordt, zal er bij elke wedstrijd 1 speler wissel moeten zitten. Bovendien zijn er bij de prijsuitreiking slechts 4 prijzen per team beschikbaar. Dit kan echter wel opgelost worden door (tegen een kleine betaling) achteraf een prijs bij te bestellen.
Schrijf bij voorkeur een team in dat alleen maar uit jongens of meisjes bestaat! Wordt er toch een gemengd team ingeschreven, dan wordt het team ingedeeld in de jongenspoule.

Er zijn prijzen te verdienen in de volgende categorieën: jongens 6 t/m 8 jaar, jongens 9+10 jaar, jongens 11+12 jaar, meisjes 6 t/m 8 jaar, meisjes 9+10 jaar, meisjes 11+12 jaar en de leukste teamnaam.
Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen en deze in te leveren, of door je digitaal in te schrijven. Dit is mogelijk door je teamnaam, de namen van de teamleden en de geboortedata hiervan te mailen naar viertegenvier@hotmail.com.
De kosten voor de inschrijving bedragen € 10,- per team en dit bedrag kan betaald worden op de toernooidag voor aanvang van het toernooi. Kom dus op tijd (9.30 uur) naar het sportcomplex van D.O.S.R. toe, zodat we om 10.00 uur kunnen beginnen.
Namens de Evenementencommissie, tot 11 mei!!