Eerste voorjaarseditie Mini Champions League geslaagd!

Maandag 09 april 2018

Zondag 8 april was er bij WVC weer een nieuwe aflevering van de mini champions league.

Bij deze eerste voorjaars aflevering waren de weergoden ons goed gezind.
De 28 aanwezige werden verwend met een heerlijk zonnetje.
Onder deskundige en enthousiaste begeleiding (allen jongens en meiden uit de jeugdafdeling  van WVC) leerde zij eerst een aantal leuke voetbaltrukjes.
Toen zij die eenmaal onder de knie hadden was het de hoogste tijd voor de wedstrijdjes.

Zo namen o.a Ajax, Chelsea, Liverpool, PSV, Manchester United het tegen elkaar op, en dit alles op het complex van voetbalvereniging WVC.

Na afloop werden er als gebruikelijk nog even penaltys genomen, want dat hoort er natuurlijk ook bij.
Voordat de kinderen naar huis gingen werden zij ook nog getrakteerd op limonade en vers fruit.
Natuurlijk werd er ook déze keer weer een mooie WVC bal verloot.
Deze keer was Bram Koot de gelukkige winnaar van deze prachtige bal.

Zou jij ook graag eens zo een mooie WVC bal willen winnen?
Geef je dan snel op voor de volgende aflevering van de mini champions league op zondag 22 april.

De overige afleveringen van dit voorjaar zijn op.
Zondag 13 mei en zondag 27 mei.

Deelname aan de mini champions league is gratis, op tijd aanmelden is wel gewenst i.v.m de team indelingen.

Opgeven kan via championleague@sv-wvc.nl

Hopelijk zien wij jullie dan.

Groeten,
Team Mini champions league WVC