Geef je op voor de mini champions league!

Zondag 06 mei 2018

Alle voetbalsterren in de dop van 4, 5 en 6 jaar, jongens en meisjes opgelet! A.s. zondag is er bij WVC weer een nieuwe aflevering van de mini champions league.

Ben jij tussen de 4 en 6 jaar oud ? Kom dan gezellig voetballen in onze eigen 'Champions League Arena! Dit zullen we zoals altijd doen in de echte Champions League tenues van topteams als Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Ajax, WVC en vele andere grote topclubs!

Onder deskundige maar vooral enthousiaste begeleiding van de WVC-trainers zullen we jullie tussen 11.00 en 12.00 uur iedere keer weer een geweldige training aanbieden, waarin plezier en succesbeleving altijd centraal zullen staan! Spelenderwijs zullen we jou leren om de bal met alle delen van de voet, zowel links- als rechts steeds beter te gaan beheersen. We gaan je leren om de tegenstander uit te spelen en natuurlijk ook om te scoren! In kleine partijtjes kun je heel veel acties maken en aan het altijd volop aanwezige publiek laten zien hoe goed je al kunt voetballen en wat je weer allemaal geleerd hebt!

Na afloop krijgen alle deelnemers limonade en vers fruit, van sponsor Van der Veer groente en fruit, en natuurlijk gaan we ook deze week weer een prachtige WVC bal verloten!

Voor de kosten hoeven je ouders het niet te laten, want deelname aan de Mini Champions league is geheel gratis.

Wil jij a.s. zondag ook meedoen? Geef je dan voor zaterdagmiddag 12:00 uur op, dit kan via championsleague@sv-wvc.nl.

Onze begeleiders staan al te popelen van ongeduld hopelijk zien wij jullie zondag in onze eigen Champions league Arena!          

Groeten,
Team Mini Champions league