Grote Club actie: wie heeft de meeste loten verkocht?

Dinsdag 05 december 2017

Ook dit jaar hebben we bij WVC weer meegedaan met de Grote club actie. En niet geheel onverdienstelijk mag ik wel zeggen. Dankzij de inzet van onze jeugdleden, maar ook enkele seniorenteams, hebben we dit jaar 1.163 loten verkocht met een opbrengst van maar lieft € 2.791,20 euro! Waarvoor dank!

Voor alle verkopers die meer dan 20 loten hebben verkocht, heeft de Grote Club actie nog een voucher met diverse kortingsbonnen van diverse attractieparken. Deze voucher, met een lekkere verrassing van WVC, krijgen deze verkopers aanstaande zaterdag van jullie leiders uitgereikt.

De top drie verkopers krijgen ook nog eens een mooi cadeau van ons.

Voor de nummers 4 t/m 10 zullen we ook nog een mooie prijs verloten, deze vier prijswinnaars krijgen binnenkort nog bericht van ons.

Ook voor het team wat het meeste loten heeft verkocht, hadden wij nog een leuke prijs. Dit jaar gaat deze prijs naar de JO13-2, gefeliciteerd jongens! De prijs zal binnenkort aan jullie worden overhandigd!

Bedankt allemaal!

Namens de activiteiten – evenementencommissie