Het WVC Droomdag toernooi was weer een dag van te dromen!

Maandag 04 juni 2018

Op zaterdag 2 juni vond alweer de derde editie plaats van het WVC Droomdagtoernooi voor alle meisjesteams met ook dit jaar weer een goed doel gekoppeld aan onze sportieve prestaties. WVC wil meer zijn dan alleen een voetbalvereniging en voelt zich dan ook maatschappelijk betrokken. Het koppelen van een goed doel aan ons thuistoernooi is hierin een logische stap.

Stichting Droomdag is binnen Kaag en Braassem inmiddels bij veel mensen bekend maar kan nooit genoeg aandacht krijgen. Het verzorgen van een Droomdag is een onvergetelijke dag voor gezinnen waarvan de vader of de moeder ernstig ziek is. Door Droomdag aan ons toernooi te verbinden draagt dit bij aan de bekendheid in de regio door de teams die aan ons toernooi deelnemen. Wij vragen van onze bezoekende teams € 1,00 per deelnemer als bijdrage voor Droomdag. Daarnaast hebben we nog een aantal andere acties ingezet om geld in te zamelen. Dit jaar deden er 31 teams mee, vanuit 12 verenigingen:

S.V. Hillegom, DSVP, R.K.S.V. Altior, S.V. Nieuwkoop, S.V. Kickers'69, F.C. Zoetermeer, RCL, v.v. Esto, S.V. Siveo'60, PPSC, F.C. Rijnvogels en onze eigen teams van WVC

Het weer was fantastisch en er werd sportief maar vooral met veel plezier gevoetbald. We kunnen dan ook vol trots aangeven dat het een geslaagde dag was, zeker door het geweldige bedrag van €1.500,00 euro wat wij aan Stichting Droomdag hebben mogen overhandigen. Onze dank gaat dan ook uit naar alle vrijwilligers die mede deze dag mogelijk hebben gemaakt, de verenigingen en teams die deel hebben genomen en de toeschouwers die dit bedrag hebben mogelijk gemaakt.

De foto's met een impressie van de dag volgen via facebook. Bekijk ze hier.