Nieuwe WVC app vanaf 1 juli

Vrijdag 29 juni 2018

Je hebt het vast gelezen in de WVC update: achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuwe website, app en het scherm in de kantine. De vertrouwde WVC app is vanaf 1 juli niet meer beschikbaar.

Maar geen paniek: de nieuwe app staat voor jullie klaar. Met deze app kun je:
- uiteraard het programma en de uitslagen van je eigen of een ander team bekijken
- wedstrijddetails inzien, inclusief routebeschrijving
- foto's en video’s van de wedstrijd toevoegen
- stemmen op de Man of the match
- daarnaast kun je persoonlijke gegevens bekijken en ook deels aanpassen.
- berichten ontvangen van je trainer/leider.

Download nu snel de voetbal.nl app in de Apple App Store of in de Google Play Store. Hulp nodig bij de registratie? Bekijk de handleiding.

Belangrijk
Je kunt bij de Voetbal.nl app instellen hoe je naam en foto getoond worden voor andere gebruikers van Voetbal.nl. We vragen je om voor de opties Normaal of Beperkt te kiezen. Als je op Afgeschermd staat, kom je namelijk niet op de teampagina van de website en ontvang je geen berichten van je coach of van de club over bijvoorbeeld afgelastingen. Ook kan er dan niet op je gestemd worden als Man of the Match. Zonde toch? Dat geldt overigens ook voor trainers, begeleiders en scheidsrechters!

Foto
In app kun je je foto, die afkomstig is van je oude plastic spelerspas, vervangen door een andere foto. Maar….. let hierbij goed op!  Op de foto moet je gezicht duidelijk herkenbaar in beeld zijn zodat de scheidsrechter snel kan bepalen of jij het wel bent. Kan hij dat niet, kun je niet mee spelen. Geen foto betekent dus ook niet meespelen.

Binnenkort gaat de nieuwe website ook in de lucht. We houden je op de hoogte!