Pupil van de week Lieke heeft leuke middag

Dinsdag 20 februari 2018

Mijn verslagje van het pupil van de week zijn !
Eindelijk was  het dan zover ,ik ben pupil van de week! We werden in de  kantine van WVC ontvangen door de leider Ernst. In de warming up ging ik  met de bal overschieten. Ik  ging een aantal keer  op het doel  schieten. Daarna  begon de wedstrijd .Toen  ging ik met  Kelly  de aftrap  nemen  en  toen gingen we samen naar voren . En ging ik de bal op het  doel  schieten. De 1e keer  schoot  ik op  de  paal,daarna er in. Hierna liep ik naar de dug out   om de wedstrijd te  kijken. In de eerste helft  scoorde Kelly de 1-0.In de rust gingen we naar de kleedkamer daar gingen we limonade drinken. In de tweede helft werden er nog 3 doelpunten gescoord. En toen was de wedstrijd gespeeld. Na de wedstrijd kreeg ik nog een patatje. En de eindstand was 2-2 geworden. Bedankt voor de leuke cadeautjes en de bal was leuk en heel mooi .ik vond het een hele leuke dag.
Gr Lieke