Verslag WVC Six toernooi

Dinsdag 01 mei 2018

Vrijdag 27 april was het zo ver. De verjaardag van de Koning. Zoals ieder jaar organiseert WVC het
Six toernooi voor alle jongens en meisjes in de leeftijd van 8-15 jaar.

Helaas hebben wij dit jaar in de vroegte van de dag één afmelding gehad. Het team ‘De Oranjes’ met als aanvoerder Willem-Alexander heeft moeten afzeggen. Gelukkig zijn er verder geen teams die zich moesten afmelden.

De weersgoden waren ons goed gezind. Samen met de 26 teams hebben zij gezorgd voor een gezellige dag. De aanmeldingen waaierde binnen vanuit meerdere dorpen. Zo waren er teams uit Rijpwetering, Oude Wetering, Hoogmade, Roelofarendsveen en Leimuiden. Mooi weer, mooi voetbal, en mooie prijzen. Beter kun je een dag niet hebben.
De kinderen hadden weer de meest gekke, originele en bovenal moeilijk uitspreekbare teamnamen bedacht. Ook dit jaar waren er menig teams met mooie tenues. Tijdens de wedstrijden was het dan ook een kleurrijk tafereel op de 4 velden.
Samen met 8 uitstekende scheidsrechters zijn de 73 gespeelde wedstrijden soepel en sportief verlopen. Scheidsrechter bedankt hiervoor.

Een toernooi kan natuurlijk nooit zonder winnaar zijn. Vandaag waren er menig winnaar.
In de leeftijdscategorie J/M 8-11;
- 1ste; ‘Girl Powerrr’
- 2de; ‘Champion Pro’s’
- 3de; ‘Jong Oranje’

In de leeftijdscategorie J 10-12;
- 1ste; ‘Pace Monsters’
- 2de; ‘Hakke en Zage’
- 3de ; ‘Het Gevoel’

In de leeftijdscategorie J/M 13-15;
- 1ste; ‘De Winnaars van Vandaag’
- 2de; ‘De Grasmaaiers’
- 3de; ‘FC John Wick’

Natuurlijk was er ook team met de leukste naam. Deze zaten bij J/M 8-10. Dit team waren
‘De Vuurballen’!
Alle winnaars gefeliciteerd en hopelijk hebben jullie met smaak genoten van de prijzen!

Verder willen wij ook het barpersoneel bedanken voor hun inzet om weer alle voetballers en toeschouwers, onder het genot van een hapje en een drankje, te laten genieten van de dag.
Super bedankt!

Hopelijk zien wij jullie volgend jaar weer, met misschien nog meer vrienden/vriendinnen, terug.
Wij kijken er alvast naar uit!
De organisatie

P.S. Mochten jullie hebben genoten van dit heerlijk voetbaldagje, en wil je snel weer voetballen met vrienden/vriendinnen. Op vrijdag 11 mei is er een 4 vs 4 toernooi bij voetbalvereniging DOSR. Ook hier geldt dat iedereen, voetballer of niet, mee mag doen.
Je kan dan je teamnaam, namen en geboortedatums van de spelers mailen naar viertegenvier@hotmail.com