Vrijwilligersavond

Dinsdag 03 juli 2018

Afgelopen zaterdag was er bij WVC een gezellige afsluitingsavond als dank voor al onze vrijwilligers die zich het afgelopen seizoen voor onze vereniging  hebben ingezet. Om 18:00 uur werd iedereen verwacht bij onze buren van Boule de boul.

Onder het genot van een borrel werd ons de spelregels van dit oeroude Franse spel uitgelegd.

Na twee rondes te hebben gespeeld werden de punten opgeteld en kwam Ernst van Berkel als winnaar uit de bus. Nu was het de hoogste tijd om richting de kantine van WVC te gaan, waar Peter en Ineke de Jong een heerlijk buffet voor ons klaar hadden staan. Voor dat het buffet officiëel werd geopend bedankte René Koek alle aanwezige vrijwilligers voor hun inzet van het afgelopen seizoen. Ook werden er enkele vrijwilligers die er (helaas) mee stoppen nog even in het zonnetje gezet. Na al deze lovende woorden van onze pilaar vrijwilligers was het dan eindelijk tijd om aan het buffet te beginnen.

Na het buffet bleef het nog lang gezellig in de kantine van WVC. Het bestuur en jeugdbestuur bedankt iedereen voor hun inzet van het afgelopen seizoen. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe, en hopen jullie in het nieuwe seizoen weer terug te zien bij WVC.