WVC fietst € 485,50 bij elkaar op Rabo Sponsorfietstocht!

Vrijdag 20 juli 2018

Ruim 3.750 deelnemers stapten zondag 24 juni op de fiets om een bijdrage bij elkaar te trappen voor hun favoriete vereniging of stichting tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht. Dit jaar is er totaal € 34.000 sponsorgeld uitgekeerd aan 247 lokale verenigingen, scholen en stichtingen.

Wij willen namens het bestuur iedereen bedanken die voor WVC gefietst heeft deze dag. Het bedrag van € 485,50 is niet alleen een prachtig bedrag, wat inmiddels al op onze bankrekening is bijgeschreven, maar wij stonden met dit bedrag ook nog eens in de top 10 (van de 247….). Tevens waren wij de voetbalvereniging met de hoogste opbrengst. Een fantastisch bedrag dus waar we met elkaar best trots op mogen zijn!
Helaas was het dit jaar de laatste editie van deze superleuke fietstocht, want de Rabobank heeft besloten om de verenigingen de kans te geven in de toekomst op een andere wijze geld voor de club te vergaren. Meer informatie hierover krijgen wij nog. Natuurlijk bedanken wij de Rabobank voor al die jaren dat ze deze fietstocht hebben georganiseerd en voor al het sponsorgeld dat ze in die jaren aan ons hebben overgemaakt.
Namens het hoofdbestuur van WVC
René Koek, pilaar vrijwilligers.