WVC sluit jaar in stijl af!

Zondag 31 december 2017

We hebben er lang op moeten wachten, 8,760 uur, 525.600 minuten oftewel een heel jaar! Maar eindelijk was het dan weer zover, het oliebollentoernooi voor de jongens en meisjes van de JO/MO 9 - 13.

Alle jongens en meisjes hadden er het hele jaar al weer naar toegeleefd. Zouden ze dit jaar weer van de leuke spelletjes hebben bedacht? Nou ik kan u vertellen dat onze mensen van de activiteitencommissie ook dit jaar letterlijk en figuurlijk alles uit de kast hadden gehaald om er weer wat moois van te maken.

In de sporthal waren voor de kleinste onder ons weer een aantal leuke voetbalspelletjes bedacht, zo ontdekte de kinderen dat er met een bal veel meer mogelijk is dan alleen maar bij de tegenstander in de doel te schieten. In de kantine en kleedkamers van WVC was er voor de jongens en meisjes van de JO/MO 11-13 een parcours met oud Hollandsche spelen uitgezet. Zoals koe melken bij boer Rob, commando pinkelen bij ome Cees, speerwerpen bij Heintje sjoelen met de voorzitter, de Quiz met quizmaster Ron, hoedje wip bij tante Nicolien en nog heel veel meer, eigenlijk gewoon teveel om op te noemen!

U zult begrijpen dat al deze spelonderdelen tot veel hilariteit hebben geleid. Maar ondanks dat werd er fel strijd geleverd voor elk punt, de winnaars van vandaag mogen zich namelijk een jaar lang de oliebol van het jaar noemen!

Als afsluiting van deze mooie was er nog een overheerlijk oliebollenbuffet van onze meesterbakkers Peter de Jong en Sjef Koot, waarvoor dank! Aangezien ze al 24 uur aan het bakken waren mocht iedereen zoveel eten als hij/zij maar wou, op een voorwaarde niet misselijk worden voor dat je thuis was.

En zo kwam er weer een einde aan een wederom geslaagde activiteit. Bekijk de foto's op Facebook.

De activiteiten en evenementencommissie wensen iedereen een prettige jaarwisseling en gezond en sportief 2018. Wij hopen jullie in 2018 weer tegen te komen bij WVC!