WVC's Familiedag

Maandag 07 mei 2018

Op maandag 21 mei (2e Pinksterdag) organiseert WVC de Familiedag. Tijdens deze dag willen wij terugblikken op een geslaagd seizoen, en hoewel het seizoen voor veel teams nog een week doorloopt, toch alvast feestelijk afsluiten! Natuurlijk is er op deze dag voor iedereen wat te doen, en nodigen wij hierbij al onze leden en hun familieleden uit om deel te nemen aan deze gezellige dag, met als afsluiting een grote BBQ.

10:45 - 11:15 uur Aanmelden Sterrenslag ( F t/m D pupillen )
11:30 - 14:00 uur Start Sterrenslag
14:30 - 15:45 uur Prijsuitreiking Sterrenslag
14:30 - 15:30 uur Finale penaltybokaal F, E, D, C-junioren.
Vanaf 14:30 uur Start rad van fortuin met hele mooie prijzen
20.00 uur Superronde rad van fortuin t.b.v. Alpe d’HuZes
15:00 - 17:00 uur Start ouder / kind wedstrijden voor de C, B, A junioren.
Vanaf 18:00 uur Gezellige BBQ

Sterrenslag

De jongens en meisjes van de F,E,D pupillen worden automatisch ingedeeld voor de Sterrenslag! Kan je er niet bij zijn, geef dit dan voor donderdag 17 mei door aan je leid(st)er. De kosten van het Sterrenslag zijn 2 euro per kind, hiervoor krijgen zij dan wel een broodje worst, drinken, en een ijsje, maar bovenal een hele gezellige dag!

Wil je graag deelnemen aan de BBQ?  Geef dit dan voor vrijdag 18 mei door via
activiteiten@sv-wvc.nl
Kosten zijn 5 euro voor kinderen t/m 15 jaar, volwassenen betalen 10 euro, geef even duidelijk door met hoeveel personen je komt!

Graag tot maandag 21 mei tijdens de familiedag bij WVC