Rabobank Sponsorfietstocht

Op 24 juni is het weer zover: de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht. Dit jaar is de start- en stempelpost bij Liefde voor Harmonie.

Meefietsen = geld verdienen voor WVC
Rabobank Groene Hart Noord beloont onze club voor iedere uitgereden fietsroute van 20, 40, 60 of 100 kilometer. De sponsorbijdrage is dit jaar verhoogd en bedraagt per afstand respectievelijk €5, €8, €10 en €15. Het maximum te verdienen bedrag per vereniging is € 1.000,-. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen voor onze leden. Bovendien is het elk jaar weer een gezellige en sportieve dag.

De fietstocht start om 09.00 uur. Je kunt voor de routes van 20 en 40 kilometer tot 13.30 uur starten. Starten met de 60 kilometer route kan tot 13.00 uur en de 100 kilometer route tot 11.00 uur. Wees op tijd weer terug, want alle stempelposten sluiten om 16.00 uur. Deelname is uiteraard gratis!

Bij het startpunt ontvang je een stempelkaart en een routebeschrijving. Onze vereniging heeft inschrijfnummer 160. Vermeld dit nummer op de stempelkaart en spek daarmee onze clubkas!

We willen natuurlijk met zoveel mogelijk leden en niet-leden meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Hoe meer deelnemers er voor onze vereniging fietsen, des te hoger is de bijdrage voor onze clubkas.

Tot zondag 24 juni!