Adres & Route


Sportcomplex WVC

Sportpad 11-21
2371 PP Roelofarendsveen
Telefoon kantine: 071-3312080
Telefoon afgelastingen: 071-3316299

Voormalig SVOW complex
Lisserweg 1
2156 LA Weteringbrug

Betalen met PIN mogelijk!
Sinds kort heeft WVC een nieuw kassasysteem in het clubhuis. Hiervoor hebben we een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif, specialist in betaaloplossingen voor sportverenigingen. Vanaf nu kan er ook gepind worden in de kantine.

 

A4 richting Den Haag

Neem de afslag Roelofarendsveen (5), ga onderaan de afslag linksaf. Ga bij de 1e, 2e en 3e rechtdoor. Je rijdt nu op de Alkemadelaan (zie plattegrond onderaan de pagina). Ga bij de volgende rotonde linksaf (driekwart). Je rijdt nu op de Sotaweg. Ga de 2e straat rechtsaf. Je rijdt nu op de Middenweg. Ga aan het einde van de straat, met de bocht mee, naar links en dan de 1ste straat rechtsaf. Je rijdt nu op de Lucas van Leydenlaan. Blijf rechts aanhouden en rijdt door tot je niet meer verder kan. Parkeer de auto en loop over het bruggetje rechtsaf naar WVC.

 

A4 richting Amsterdam

Neem de afslag Roelofarendsveen (5), neem onderaan bij de rotonde de 2e afslag (rechtsaf). Ga bij de volgende 2 rotondes rechtdoor. Je rijdt nu op de Alkemadelaan (zie plattegrond onderaan de pagina). Ga bij de volgende rotonde linksaf (driekwart). Je rijdt nu op de Sotaweg. Ga de 2e straat rechtsaf. Je rijdt nu op de Middenweg. Ga aan het einde van de straat, met de bocht mee, naar links en dan de 1ste straat rechtsaf. Je rijdt nu op de Lucas van Leydenlaan. Blijf rechts aanhouden en rijdt door tot je niet meer verder kan. Parkeer de auto en loop over het bruggetje rechtsaf naar WVC.

 

Plattegrond