Reglementen

Om alles netjes en volgens de regels te laten verlopen binnen het veld, maar ook de supporters er omheen, heeft de KNVB bepaalde gedragsregels opgesteld. Door alle gebeurtenissen van de afgelopen jaren binnen het voetbalveld treedt de KNVB steeds strenger op tegen geweldadig en ongepast gedrag van spelers, maar ook van supporters. Als club kan je hier een grote (geld)boete voor krijgen. WVC steunt het besluit van de KNVB en zal ook optreden tegen ongepast gedrag op het voetbalveld, zowel fysiek als verbaal. WVC verwacht ook van iedere trainer dat zij zelf optreden bij het zien van ongepast gedrag, voordat het te laat is. WVC heeft als club een goede reputatie binnen onze regio en dit willen we ook graag zou houden! De gedragsregels van de KNVB kunt u hieronder downloaden.

Om onze goede reputatie te behouden hebben wij als WVC een overzicht gemaakt hoe echte WVC'ers zich gedragen.

Basis 11 en 12e man WVC

Regels eigen verbruik