G-voetbal

Nieuw bij WVC: G-voetbal

WVC is op zoek naar talenten voor ons G-team die met elkaar in teamverband willen voetballen.

Ben jij ons nieuwe talent?

Wat is G-voetbal?
G-voetbal is voor kinderen en volwassenen die niet mee kunnen komen in het reguliere voetbal. Het is voor mensen met een licht verstandelijke en/of motorieke beperking. G-voetbal is meer dan alleen maar een balletje trappen. Het is voor deze spelers een belangrijke aanvulling op hun sociale wereld. Het bevordert de integratie van kinderen met een beperking binnen de reguliere voetbalvereniging.

Voor wie?
Iedereen vanaf 6 jaar met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking die kan en wil voetballen, is van harte welkom bij ons nieuw op te richten G-team. Door op een aangepast niveau te voetballen, wordt er rekening gehouden met de individuele mogelijkheden.

Wat bieden wij je?

Plezier,lichaamsbeweging en lekker met elkaar bezig zijn in de buitenlucht. De training is op het pupillenveld van WVC. Minimaal 6x per seizoen nemen we deel aan kleine toernooitjes. Dit in samenwerking met onze G-vrienden van andere verenigingen. In een zeer ontspannen sfeer spelen we dan 4 wedstrijdjes van 12 minuten. Over het gehele seizoen proberen we een speelfrequentie van 1x per 2 weken aan te houden. Daarnaast staan er ook ieder seizoen een aantal leuke evenementen op het programma.

Je krijgt bij inschrijving een tegoedbon ter waarde van 15 euro die je kunt besteden bij Sport 2000 Rob van der Geest om bijvoorbeeld voetbalschoenen of een tenue aan te schaffen.

Doe je mee?
Voordat je beslist of je ons team komt versterken, mag je eerst gratis drie proeftrainingen volgen.

Geef je op of stel je vragen via gvoetbal@sv-wvc.nl.

Zien we je snel?

WVC: een club voor iedereen!