Verzorging en blessures

Verzorging
Dit seizoen zijn Dennis Willems (zondagselectie) en Marianne Brouwer- van Maastricht (zaterdag selectie) de verzorgers bij WVC. In samenwerking met Ton Zwagerman (hersteltrainer) en Seth Felix (sportfysiotherapeut bij Praktijk Braassemermeer) zijn wij het vaste aanspreekpunt met betrekking tot medische zaken bij de club. Ieder lid van WVC kan dus gebruik van ons maken!

Blessures
Bij blessures is het mogelijk om op dinsdag-  of donderdagavond of zaterdag-  of zondagmiddag op de club langs te komen voor vragen mbt blessures of voor behandeling. Het is wenselijk om vooraf even contact met één van ons op te nemen. Eventueel wordt er in samenwerking met de sportfysiotherapeut een verder behandelplan opgesteld. Leden kunnen bij vragen over blessures of voor behandeling eventueel ook direct een bericht sturen naar sportfysiotherapeut Seth.

Hersteltraining
Wanneer een speler geblesseerd is geweest en verantwoord terug wil keren op het veld, is er de mogelijkheid om gebruik maken van hersteltraining. Hierbij wordt onder leiding van Ton Zwagerman op het veld op een verantwoorde manier toegewerkt naar hervatting van een groepstraining of wedstrijd.

Gegevens medische staf
Dennis Willems, 06 29553219, willems_dennis@hotmail.com

Marianne Brouwer, 06 2817 6711, emvanem@hotmail.com
Ton Zwagerman, 06 5378 3247, ajw.zwagerman@wxs.nl
Seth Felix, 06 5124 8992, sethfelix@hotmail.com

Zorgwijzer
In de zorgwijzer lees je meer over hoe blessures kunnen ontstaan en hoe ze voorkomen en behandeld kunnen worden.