Vrienden van WVC en donateurs

Vrienden van WVC

Een doelstelling van de 'Vrienden van WVC' is het verkrijgen van financiële steun voor het realiseren van projecten waarvoor binnen de jaarlijkse begroting weinig of geen ruimte is. Welk doel dat is, wordt ieder jaar tijdens de ledenvergadering in november bekend gemaakt. Komend jaar zouden dit de nieuwe tenues en naamsuitingen op en rond het complex kunnen zijn.

Doelen die in het verleden zijn gerealiseerd:
- realisatie van tassenrekken en een speeltuintje
- aanschaf oefendoelen en andere trainingsmaterialen
- de financiën die nodig waren voor het tot stand komen van deze website

Voor een bijdrage van € 50,- krijgt u:

• - Een naamsvermelding op het 'Vrienden van WVC' bord in de kantine
  • - Een uitnodiging voor de familiedag (gratis barbecue en 4 consumptiebonnen)
  • - Een KNVB-lidnummer (dus ook stemrecht). Wilt u hiervan gebruik maken, dan hebben wij naast uw naam en adres ook uw geboortedatum nodig.
  • - 3 keer per jaar clubblad van WVC
  • - Gratis toegang tot alle wedstrijden van de heren en dames 1 ( za + zo )
  • - Maandelijkse digitale WVC nieuwsbrief. Geeft u ons uw e-mailadres door.
  • - Zodra de nieuwe clubkleuren en tenue bekend zijn: 1 autovaantje van WVC. Dit kan volgend jaar een ander WVC-gadget zijn.
  • - 1 vriendenpas. Met een vriendenpas kunt u korting krijgen bij toekomstige evenementen of WVC-aanbiedingen (paraplu’s, kleding, etc).

Donateurs

Voor een bijdrage van € 20,- krijgt u:

• - 3 keer per jaar clubblad van WVC.
  • - Gratis toegang tot alle wedstrijden van de heren en dames 1 ( za + zo )
  • - Maandelijkse digitale WVC nieuwsbrief. Geeft u ons uw e-mailadres door.
  • - 1 donateurspas. Met een donateurspas kunt u korting krijgen bij toekomstige evenementen of WVC-aanbiedingen (paraplu’s, kleding, etc).

Contact

Vriend of donateur worden? Of heeft u nog vragen? Laat het ons weten via sponsor@sv-wvc.nl of benader dan gerust de PR-commissie of één van de leden van het bestuur.