• Bestuur zoekt coordinatoren voor selecties volgend seizoen

Om het voetbal binnen onze club weer verder te verstevigen zijn we voor volgend seizoen op zoek naar:

Coördinator Zaterdag en Zondag mannen afdeling

- Verantwoordelijk voor de werving van Trainers, leiders, verzorgers en grensrechters voor de selectieteams
    - Verantwoordelijk voor de teamindelingen van de overige senioren teams.
    - Is aanspreekpunt voor Leiders, trainers en aanvoerders van alle senioren teams.
    - Maandelijks overleg met bestuurslid Pilaar Voetbal.
    - Organiseren en voorbereiden gesprekken met de Technische staf.
    - Organiseren en voorbereiden gesprekken met de ledenraad.
    - Uitdragen en uitvoeren van bestuursbesluiten aangaande voetbalzaken.
    - Zorgdragen voor goede overgang/inzetten van jeugdspelers naar/bij senioren in samenspraak met de Hoofd technische jeugd coördinator(en)
    - Vervangt het bestuurslid Pilaar voetbal bij afwezigheid in het Hoofd Bestuur.
    - Aanspreekbaar op het naleven van normen en waarden door trainers en leiders.

en een Coördinator Zondag vrouwen afdeling

- Verantwoordelijk voor de werving van Trainers, leiders, verzorgers en grensrechters voor de (selectie)teams
    - Verantwoordelijk voor de teamindelingen.
    - Is aanspreekpunt voor Leiders, trainers en aanvoerders van alle vrouwen teams.
    - Maandelijks overleg met bestuurslid Pilaar Voetbal.
    - Organiseren en voorbereiden gesprekken met de Technische staf.
    - Uitdragen en uitvoeren van bestuursbesluiten aangaande voetbalzaken.
    - Aanspreekbaar op het naleven van normen en waarden door trainers en leiders.

Interesse? Maak een afspraak met Tino Snaterse, voetbal@sv-wvc.nl