• Adres - Route

  Sportcomplex WVC

  Sportpad 11-21
  2371 PP Roelofarendsveen
  Telefoon kantine: 071-3312080
  Telefoon afgelastingen: 071-3316299

  Postadres
  Nicolaas Beetslaan 18
  2371 HD Roelofarendsveen


  Betalen met PIN mogelijk!
  Hiervoor hebben we een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif, specialist in betaaloplossingen voor sportverenigingen. 


  Routebeschrijving

  A4 richting Den Haag

  Neem de afslag Roelofarendsveen (5), ga onderaan de afslag linksaf. Ga bij de 1e, 2e en 3e rechtdoor. Je rijdt nu op de Alkemadelaan (zie plattegrond onderaan de pagina). Ga bij de volgende rotonde linksaf (driekwart). Je rijdt nu op de Sotaweg. Ga de 2e straat rechtsaf. Je rijdt nu op de Middenweg. Ga aan het einde van de straat, met de bocht mee, naar links en dan de 1ste straat rechtsaf. Je rijdt nu op de Lucas van Leydenlaan. Blijf rechts aanhouden en rijdt door tot je niet meer verder kan. Parkeer de auto en loop over het bruggetje rechtsaf naar WVC.

  A4 richting Amsterdam

  Neem de afslag Roelofarendsveen (5), neem onderaan bij de rotonde de 2e afslag (rechtsaf). Ga bij de volgende 2 rotondes rechtdoor. Je rijdt nu op de Alkemadelaan (zie plattegrond onderaan de pagina). Ga bij de volgende rotonde linksaf (driekwart). Je rijdt nu op de Sotaweg. Ga de 2e straat rechtsaf. Je rijdt nu op de Middenweg. Ga aan het einde van de straat, met de bocht mee, naar links en dan de 1ste straat rechtsaf. Je rijdt nu op de Lucas van Leydenlaan. Blijf rechts aanhouden en rijdt door tot je niet meer verder kan. Parkeer de auto en loop over het bruggetje rechtsaf naar WVC.