• Corona regels leden en bezoekers

• ALGEMEEN

• Volg de algemene richtlijnen van het RIVM. Voel je je verkouden of hoest je blijf thuis. Iemand uit je huishouden verkouden of met Corona, blijf thuis.
    • Was je handen goed en veel en blijf 1,5m uit elkaar (>18 jaar).
    • Kom je uit een land waar het RIVM code oranje of rood voor afgeeft wordt je geacht minimaal 10 dagen in thuisquarantaine te gaan en in alle gevallen NIET naar onze club te komen.

WEDSTRIJDEN

• Voor de jeugd geldt op zaterdag dat er sprake is van een nieuwe veldindeling, waarbij gebruik gemaakt wordt van het gehele sportpark en kleedkamers van zowel WVC als DOSR. Bekijk hier de  veldindeling. Bij aankomst park melden de begeleiders van de jeugdteams zich bij de wedstrijdorganisatie bij het gebouw WVC.
    • Thuisspelende leden kleden zich thuis om, m.u.v. selectieteams J/MO13-1 tot en met J/MO19-1.
    • Voor bezoekende clubs worden kleedkamers beschikbaar gesteld, alleen om, om te kleden.
    • Voor iedereen geldt dat er na de wedstrijden NIET gedoucht kan worden.
    • Kinderen van JO16 en JO17 kunnen in 1 kleedkamer met max. 1 begeleider. De jeugd JO19 en ouder verspreidt zich over 2 kleedkamers.
    • Wedstrijdbesprekingen JO19 en ouder mogen niet met 1 team in 1 kleedkamer gehouden worden. Zoek een plekje buiten of op de tribune.
    • Houdt je aan de routing in de gangen van de kleedkamers, aan de voorkant erin, achteruit eruit.
    • Kom zo laat mogelijk naar het sportpark, neem eigen bidons mee.
    • Geen high fives of handen schudden bij doelpunten of na afloop van de wedstrijd.
    • Ook in de dug-out moeten volwassenen op 1,5 m afstand zitten of ga buiten de dug-out staan.
    • Voor vervoer naar uitwedstijden geldt dat indien niet leden van één gezin in en auto zitten het gebruik van mondkapjes verplicht is.

TRAININGEN

• Iedereen kleed zich zoveel mogelijk thuis om.
    • Na de training kan er NIET gedoucht worden.
    • Neem een eigen bidon mee.
    • Blijf thuis als je verkouden of grieperig bent.
    • Laat tijdig weten dat je deelneemt aan de sportactiviteit.

BEZOEKERS en SUPPORTERS

• Op wedstrijddagen zijn supporters welkom maar ook dan geldt, voorkom risico’s en vermijd de drukte. Houd 1,5 m afstand. Mocht je tot een risicogroep behoren kom dan NIET naar het sportpark zodat we het beheersbaar houden.
    • Bij aankomst park verwachten wij dat alle bezoekers zich registreren d.m.v. het gebruik van de QR-code die u bij de entree park en bij de kantines aantreft. Dit geldt niet voor de spelers, leiders en scheidsrechters. Zij zijn automatisch al geregistreerd door het wedstrijdformulier.
    • Houdt u zich te allen tijde aan de routing op het sportpark en blijf óók in de hal, langs de lijn en op de terrassen minimaal 1,5 m van afstand elkaar.

KANTINE

• Om de spreiding op het sportpark te reguleren en het gebruik van de kantine mogelijk te maken is besloten om voorlopig beide kantines te openen op de wedstrijddagen. En voor de trainingsavonden geldt dit voor de dinsdagavond en de donderdagavond.
    • In de kantines is plaats voor maximaal 50 personen, zitplaatsen. Kunt u niet zitten dan wordt verwacht dat u naar buiten gaat.
    • Tafels mogen in de kantine niet worden verplaatst.
    • Bestellingen bij de bar zoveel mogelijk voor een groep doen en 1 persoon per bestelling. Wacht op 1,5 m van de ander. U kunt ALLEEN pinnen en NIET met contant geld betalen.

Wij rekenen op de medewerking en begrip van iedereen. Alleen dan kunnen we de komende tijd wedstrijden blijven organiseren en daarbij toeschouwers ontvangen. Laten we er met elkaar weer mooie wedstrijddagen van maken!

Bestuur DOSR en WVC