• Eindsprint Grote Club Actie

De eindstreep van de Grote Club Actie is inzicht. Jullie hebben nog uiterlijk twee weken de tijd om loten te verkopen. Uiterlijk zondag 18 november moeten de boekjes met verkochte loten bij ons binnen zijn.

Natuurlijk maken jullie als verkopers nog altijd kans op mooie prijzen die de grote club actie voor jullie heeft, kijk hiervoor even op www.kidsclubactie.nl. Maar ook WVC heeft mooie prijzen voor de beste verkopers, en niet te vergeten die mooie teamprijs voor het team wat gezamenlijk de meeste loten weet te verkopen.

Hierin is nog niets beslist, dus ook jou team maakt nog kans op deze mooie prijs. Moedig je teamgenoten dus nog even aan en wellicht zijn jullie straks de winnaar van het compleet verzorgde team-uitje!

Jullie kunnen de boekjes met verkochte loten tot uiterlijk zondag 18 november inleveren in de blauwe ideeën bus. Deze hangt in de kantine aan de muur naast de snoephoek.

Zet hem dus nog even op! Niet alleen voor jezelf, maar ook uit liefde voor de club. De opbrengst komt namelijk geheel ten goede aan onze jeugdafdeling.

Groeten van de activiteiten en evenementen commissie