• Fantastische 1e helft maar toch 0-0 met de rust

Deze zaterdag de wedstrijd tegen Teylingen. Net als ons een middenmoter met een aantal winst- en verlies partijen. Op papier dus gelijkwaardig maar dat was op het veld niet te zien. Vanaf de 1e minuut waren wij de bovenliggende partij. De ene na de andere mooie aanval werd op de mat gelegd en Teylingen kwam er helemaal niet aan te pas. Het ontbrak alleen aan doelpunten. De keeper van Teylingen voorkwam minimaal een handvol doelpunten. Gelukkig hadden we het achterin het prima voor elkaar. Joey heeft de 1e helft weinig te doen gehad, alleen bij een paar corners was het soms gevaarlijk. En dan kan het dus echt zo zijn dat het 0-0 bij de rust stond terwijl het normaal al 5-0 had moeten staan. Maar ja, er werd prima gespeeld en dat probeerden we de 2e helft ook. Het was wel iets minder als de 1e helft maar ook nu waren de mooiste kansen niet besteed. Vrij voor een leeg doel werd op de paal geschoten en ga zo maar door. Achterin was het nu wel opletten geblazen want Teylingen kwam er soms gevaarlijk uit en leek ook de 0-1 te maken. Gelukkig was het buitenspel en werd het doelpunt afgekeurd. Uiteindelijk breken we de ban een kwartier voor tijd. Lucas gaat alleen op de keeper af en via zijn voet komt de bal bij Jordy en die schiet m in het lege doel. Eindelijk gerechtigheid. Niet even later wordt het 2-0 door Elham die eigenlijk de bal verkeerd raakt maar door een hoge curve de bal over de lange keeper krijgt. Wedstrijd gespeeld denk je dan maar helaas vergeten we door te dekken op het middenveld en voorhoede en komen we achterin in de problemen en gaat hier ook de bal in de kluts over Viggo heen en wordt het nog een spannende laatste fase. We geven echter niets meer weg en boeken we een dikverdiende overwinning die veel hoger had moeten uitvallen. Gelukkig stond onze verdediging o.l.v. Noémi als een huis en hebben we weinig weggegeven.
    Volgende week spelen we de derby bij en tegen DOSR. Aanvang 12.45