• Fiets voor je club tocht op 23 juni

Op zondag 23 juni organiseert Lionsclub Kaag en Braassem de "fiets voor je club tocht". Als opvolger van de Rabo Fietstocht willen de Lions hiermee elk jaar de verenigingen en één specifiek doel steunen en de fietsers een leuke dag bezorgen.

Vanaf verschillende locaties in de Gemeente Kaag en Braassem kan gestart worden voor prachtige fietstochten van 25 en 50 kilometer geschikt voor gezinnen en groepen. En de 100 kilometer voor de sportieve wielrenner. Aanvang: 09.00 uur.

De start- en stempel locaties zijn:
    Roelofarendsveen:   Muziekvereniging "Liefde voor de Harmonie", Noordeinde 240 A, 2371 CZ  Roelofarendsveen
    Leimuiden:     Zwembad De Kleine Oase, Tuinderij 3, 2451 GG Leimuiden
    Woubrugge:  Biljarvereniging Jacobswoude, Bateweg 78 A, 2481 AN  Woubrugge
    Hoogmade: De Barg, Kerkstraat 51 B, 2355 AG Hoogmade

De Lions club vraagt iedere deelnemer om minimaal 5 euro te doneren, maar meer mag natuurlijk ook.
    Dit is dan niet alleen om een club te ondersteunen. De helft van de donatie gaat naar WVC en de andere helft naar een doel dat de Lions dit jaar wat extra steun wil geven.

Dit jaar is dat doel de voedselbank voor de aanschaf van zonnepanelen, waardoor deze club in de toekomst veel minder stroomkosten heeft en dus een goede structurele oplossing heeft voor een van de financiele uitdagingen.

Zet zondag 23 juni alvast in je agenda en laten we allemaal lekker meefietsen met dit geweldige initiatief!