• Fusie update 1 – oktober 2019

• Dit is het eerste update bericht over de fusie tussen DOSR en WVC. Door middel van deze update berichten willen wij jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle vorderingen ten aanzien van de fusie.

Begin deze maand is een eerste oriënterend gesprek geweest tussen de stuurgroep ‘samenwerking’, de voorzitters en de KNVB contactpersoon van beide clubs. Onze contactpersoon van de KNVB is daarna een aantal zaken voor ons gaan uitzoeken.

Hierna kon de eerste vergadering gepland worden met beide besturen. Op dinsdagavond 15 oktober zijn zij bij elkaar gekomen om de eerste zaken te bespreken rondom de visie, missie en ambities van de nieuwe vereniging.

Om de fusie in goede banen te leiden is besloten een Fusie Begeleiding Commissie (FBC) samen te stellen. Hierin zullen twee leden van WVC en twee leden van DOSR plaats nemen en de commissie wordt aangevuld met een fusie adviseur van de KNVB, als voorzitter. Zij zullen samen met de werkgroepen, die reeds alle voorbereidende onderzoeken hebben gedaan, de fusie verder in gaan vullen. En rapporteren aan de beide besturen. Ook zal de FBC het tijdspad van de fusie gaan bepalen.