• G-voetbal

Welkom bij het G-voetbal!

Sinds enkele jaren organiseert voetbalvereniging WVC voetbal voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Iedereen, jong of oud, die niet mee kan spelen in een regulier voetbalteam is van harte welkom in ons G-team. Of je nu visueel (blind/slechtziend), auditief (doof/slechthorend) gehandicapt bent, of dat je autisme, een chronische aandoening, meervoudige handicap of bijv. niet aangeboren hersenletsel (NAH) hebt, we proberen voor eenieder het sporten op zijn/haar eigen niveau mogelijk te maken.

Het G-team traint op zaterdagmiddag om de twee weken. Ongeacht de weersomstandigheden gaat een training altijd door, tenzij er sprake is van ijzel of opgevroren sneeuw. U bepaalt als ouder/verzorger of begeleider zelf of u het weer te slecht vindt om uw kind of pupil mee te laten doen. Het G-team speelt regelmatig mee in een mini-toernooi waarbij ook andere verenigingen aanwezig zijn. Daarnaast staan er ook ieder seizoen leuke evenementen op het programma. Het is ook mogelijk deel te nemen aan alleen de trainingen zonder mee te doen aan wedstrijden.

De trainingen worden verzorgd door Cindy, Maaike, Luc, René, Lauren en Joop. Ook onze maatschappelijk stagiairs Mira, Arie en Eline, zijn regelmatig op het veld met de spelers te vinden.

Voor informatie of vragen kunt u altijd bellen of een mail sturen naar:

• g-voetbal@sv-wvc.nl
    • joop.angela@casema.nl
    • 06-2491 9548 (Coordinator G-voetbal Joop Gies Broesterhuizen)
    • Magda Hoogenboom (ouder) is ook voor informatie beschikbaar, 06-1554 5023

Informatie: maart 2019