• Gratis consumptie en WVC-gadgets voor Vrienden van WVC!

• A.s. Zondag 1 December: Gratis consumptie en WVC-gadgets voor Vrienden van WVC!

De afgelopen weken hebben alle Vrienden en Vriendinnen van WVC hun WVC-Vriendenpas per post ontvangen. Daarbij het bericht dat zij op Zondag 1 December (thuiswedstrijd Heren 1 tegen Spaarnwoude!) hun WVC-gadget (Autovaantje, WVC-mok of 3 stokken WVC-speelkaarten) en een gratis consumptie aan de bar kunnen afhalen op vertoon van hun gloednieuwe pas (zie afbeelding). Als aftrap dus een eerste kortingsactie, en later dit seizoen zullen er nog enkele volgen. Bent u nog geen Vriend van WVC, dan kunt u dat nog altijd worden natuurlijk. Hoe? Dat kunt u vinden op onze website of in de onlangs bij u bezorgde WVC-Update. Voor Euro 50,00 steunt u ons jeugd- en G-voetbal, kunt u de wedstrijden van WVC 1 gratis bezoeken en prijkt uw naam op het Vriendenbord in onze kantine.