• HELP DE CLUB VAN DE VOORRAAD BIER AF!

• Wederom vragen we toch even om hulp. Er staat nog een voorraad van zo’n 50 kratten Heineken en Amstel bier en die willen we niet kunnen laten staan. Om de toch al flinke financiële schade wat te beperken willen we het bier dus verkopen, en wel tegen onze kostprijs.
    Aanstaande zaterdagmorgen 5 december tussen 10:00 en 12:00 uur kunt u ons helpen door kratten bier te kopen voor Euro 14,00 (incl. statiegeld) per krat. We zijn ons er van bewust dat u ze altijd wel ergens onder die prijs kunt kopen, maar we hopen op een beetje clubliefde.

Uiteraard is het de bedoeling dat u de krat(-ten) mee naar huis neemt, met pin betaalt, en in de kantine de 1,5 meter afstand bewaart. Het barpersoneel kan uiteraard om legitimatie vragen als er twijfel bestaat of de leeftijd van de koper. De kantine is niet open voor ander samenzijn, echt alleen voor de verkoop van de voorraad Amstel en Heineken.

Alle kopers alvast hartelijk dank voor de steun in deze zware tijden!

Namens pilaar facilitair, Paul Hoogenboom