• Informatie onderzoek samenwerking DOSR-WVC online

25 aug 2019
  • Op vrijdagavond 5 juli was de informatie avond over het onderzoek naar de samenwerking. Velen waren er bij in de Alkeburcht. Uiteraard willen we ook de leden, vrijwilligers, sponsors en andere geïnteresseerden, die deze avond niet bij konden wonen, van de broodnodige informatie voorzien.

Daarom hebben we de onderzoeksopzet, samenstelling van de werkgroepen en natuurlijk de onderzoeksresultaten van de werkgroepen tot een mooi document gebundeld. Ook de powerpoint presentatie die die avond gegeven is, staat vanaf vandaag online. Het advies is om eerst het rapport te lezen en daarna de powerpoint te bekijken.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u ons bereiken via het inmiddels bekende e-mailadres: stuurgroep@metdeburen.com

Sportieve groet,

Stuurgroep Samenwerking