• Jeugdplan

    WVC is een voetbalvereniging met een grote jeugdafdeling met zowel meisjes- als jongens in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar. Onze vereniging heeft de naam een gezellige vereniging te zijn waar de leden het over het algemeen goed naar het zin hebben. Met het jeugdplan wordt geprobeerd duidelijkheid te scheppen in mogelijkheden, taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden op technisch gebied. Duidelijkheid dus voor alle betrokkenen, spelers, leiders, trainers en ouders.

    De laatste jaren is er een eigen speelwijze voor WVC ontwikkelt die jaarlijks wordt aangepast aan de nieuwe situatie. De speelwijze loopt als een rood/blauwe draad door de hele jeugdafdeling, zodat iedereen hetzelfde denkt en handelt wat ten goede komt aan het optimaal met plezier opleiden van onze spelers op korte- en lange termijn. De trainers en spelers weten op deze manier wat WVC binnen de verschillende leeftijdscategorieën nastreeft met als gevolg dat er een duidelijke lijn binnen de jeugdafdeling zichtbaar is. De speelwijze is concreet gemaakt en uitgewerkt zodat we het met iedere trainer/begeleider die bij WVC komt te werken dit kunnen delen zodat ze er ook naar kunnen handelen. 

    Dit zal de ontwikkeling van de jonge jongens en meisjes ten goede komen, waardoor WVC in de toekomst hopelijk steeds beter en misschien ook hoger zal gaan voetballen. De jeugd is immers de toekomst van WVC.

    Lees het WVC jeugdplan 2017-2018