• Jeugdvoetbaldagen

• Komende voorjaarsvakantie organiseert de Jeugdvoetbalopleiding de Jeugdvoetbaldagen, klik hier voor meer info. Deze Jeugdvoetbaldagen worden georganiseerd bij Altior in Langeraar.

Dit 3-daagse evenement is voor kinderen van 5 tot 15 jaar. Tijdens deze dagen zullen ze een uitgebalanceerd trainingsprogramma krijgen, gericht op alle facetten van het voetbal. De kinderen krijgen zo op een speelse manier een leuke en leerzame vakantie! Al deze trainingen zullen worden aangeboden door professionele trainers.

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden voor deze jeugdvoetbaldagen door een mail te sturen naar: jeugdvoetbaldagen@jeugdvoetbalopleiding.nl Stuur ons dan je naam, geslacht, geboortedatum, vereniging en team. Iedereen mag zich aanmelden, je hoeft dus niet per se lid te zijn van een bepaalde vereniging. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep te komen zijn mogelijk.