• Zondag 11 oktober komt Juventus naar WVC/DOSR

• Juventus Master Class bij SV WVC

Na het succes van voorgaande jaren wordt er op zondag 11 oktober - deze herfstvakantie - een Juventus voetbal georganiseerd samen met DOSR.

Wil jij ook graag een keer training krijgen en de mooiste voetbaltrucjes leren van trainers van Juventus? Dan is dit je kans! Een hele dag voetballen met lunch, dat wil je niet missen!

Hartstikke leuk dat je mee wilt doen aan de Juventus Masterclass bij sv WVC/DOSR op zondag 11 oktober. In dit bericht staat aangegeven wat je moet doen om je in te schrijven.

Stuur per mail de volgende gegevens naar het volgende emailadres: juventus@sv-wvc.nl

Naam:
    Geboortedatum:
    Adres:
    Postcode:
    Woonplaats:
    Telefoonnummer:
    Emailadres:
    Welke club speel je (het is niet verplicht om lid te zijn van een voetbalvereniging):
    Welk team speel je:
    Juventus tenue kopen of huren:
    Maat Juventus Tenue:

Om jouw deelname definitief te maken willen wij je vragen om het inschrijfbedrag van € 49.95 over te maken. Dit bedrag graag overmaken naar rekening nummer: NL88RABO 0352 4044 18 t.n.v. WVC onder vermelding van Juventusdag 2020 en naam deelnemer.

Informatie Juventus tenue
    Alle deelnemers aan de Juventus Masterclass dienen het prachtige Juventus tenue te dragen dat speciaal gemaakt is voor de Juventus Masterclass. Waarom? Omdat in het verleden veel kinderen tijdens de Masterclass met Juventus in Ajax, FC  Barcelona, PSG of andere kleding liepen en dit nou niet de uitstraling is die Juventus en SportsGen voor ogen heeft. Omdat we niemand willen verplichten het tenue te kopen bieden wij de huur mogelijkheid. Ik hoop dat je dit begrijpt. Het schitterende tenue (zie onderstaande afbeeldingen) bestaat uit een Juventus shirt, broekje en kousen van Adidas en kost ‘slechts’ € 49.99. als je het tenue wilt huren kost dat € 5 + € 50 borg. Dit tenue is speciaal en exclusief ontworpen voor de Juventus Masterclass dus nergens anders verkrijgbaar. Hoe cool is dat?!! We hebben de volgende maten: 128/140/152/1645/176 (S)/M/L/XL (let op, valt relatief klein).

Het bedrag (huur dan wel koop) voor het tenue kan op de dag zelf worden betaald.

Persoonsgegevens welke verstrekt worden, zullen door sv WVC alleen gebruikt worden ten behoeve van dit evenement. De gegevens zullen ook worden gebruikt door de uitvoerende organisatie SportsGen, specifiek voor dit evenement. Bij specifieke vragen rond privacy voor SportsGen, kunt u een mail sturen naar info@sportsgen.nl.

Geef je snel op, want vol =vol!

Download hier voor het programma van de Juventus dag!

Sportieve groet,
    de jeugdcommissie