• Juventus-dag groot succes!

Bijna 100 speelsters en spelers van WVC en diverse andere vereniging beleefden een prachtige dag onder goede weersomstandigheden. Drie trainers van "de Oude Dame" waren aanwezig en met behulp van trainers van WVC zelf kregen de deelnemers diverse trainingsvormen voorgeschoteld en speelden vier tegen vier wedstrijdjes.

De hele dag werd in samenwerking met SportsGen sportmarketing georganiseerd.

Na afloop was er maar 1 conclusie mogelijk: een fantastische dag voor WVC, de organisatie en de deelnemers.

Vanaf deze plek iedereen die heeft meegewerkt aan dit succes heel erg bedankt! De Italianen waren erg onder de indruk van onze club en hoe we dit hebben aangepakt. We hebben wederom ons beste beentje voorgezet!