• Koen van der Vlugt nieuwe hoofdtrainer EMM ‘21

 • Nieuwe hoofdtrainer EMM 21, Koen van der Vlugt, vlnr Erik van Rijn, Jordy Klein, Koen van der Vlugt

  De nieuwe fusiecombinatie EMM '21 heeft een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Koen van der Vlugt gaat komend seizoen het eerste elftal van EMM ’21 leiden.

  Fusiecombinatie EMM '21 wil komend seizoen met een nieuwe hoofdtrainer starten. Na gesprekken met bestuur en spelers van de selecties van WVC en DOSR is de keus op Koen van der Vlugt gevallen.

  Koen van der Vlugt (32 jaar) woont in Sassenheim en is leraar in het basisonderwijs. Hij heeft dertien jaar ervaring als trainer. Hij voetbalde zelf altijd bij Teylingen en begon daar als jeugdtrainer. Daarna gaf hij vijf jaar training bij Ter Leede, waaronder drie jaar aan de A1. De laatste twee seizoenen was hij trainer van Noordwijk 2 en heeft hij ervaring opgedaan op het hoogste amateurniveau. „Ik ben vooral hoofdtrainer Kees Zethof dankbaar. We hebben de afgelopen jaren veel samengewerkt en ik heb ook bij het eerste elftal van Noordwijk veel van Kees geleerd tijdens trainingen en wedstrijden. Dankzij Kees heb ik mij de laatste twee jaar verder kunnen ontwikkelen als trainer.” 

  Het bestuur en de technische commissie van EMM '21 is blij met de overeenkomst die voor het seizoen 2021/2022 is gesloten. Het aantrekken van de nieuwe trainer is de eerste zet van het nieuwe bestuur. „We willen doorpakken. Wij zijn ervan overtuigd dat Koen de nieuwe selecties van WVC en DOSR kan gaan vormgeven. We hebben voor een jonge, enthousiaste en gedreven trainer gekozen, die bekend is met de ins en outs van een dorpsclub”, zegt Jordy Klein, bestuurslid voetbalzaken van de nieuwe club EMM '21. 

  Komend seizoen worden de twee selecties van WVC en DOSR samengevoegd. De ambitie is  om een stabiele tweede klasser te zijn in de competitie. Volgens de Technisch Commissie is dat een realistische doelstelling, aangezien de selectie in de breedte sterker zal zijn.

  Koen heeft zin in zijn nieuwe avontuur. „Het is natuurlijk een grote uitdaging om vanuit een fusie de nieuwe selectie te gaan samenstellen. Door goed samen te werken met alles en iedereen gaat dat wel goed komen denk ik. Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen en dat zij kiezen voor een jonge trainer. We gaan er alles aan doen om er een leuke tijd van te maken!”