• Koningsdag vier je bij WVC natuurlijk! Gratis en voor niks de dag van je leven, het kan tijdens het Six Toernooi!

    Nog even en het is weer Koningsdag, met andere woorden, het Six Toernooi bij WVC komt er weer aan! Natuurlijk wil jij samen met je vrienden, vriendinnen, klasgenoten of teamgenoten hierbij aanwezig zijn! Om deel te nemen aan het Six Toernooi hoef je namelijk helemaal geen lid te zijn van WVC. Dus wil je gewoon samen met je vrienden en vriendinnen, teamgenoten of klasgenoten een leuke dag hebben? Stel dan een team samen van (miniaal) zes personen en geef je snel op! Hou wel even goed rekening met de leeftijdscategorie!

    Dit jaar hebben we deelname voor jullie nog makkelijker en mooier gemaakt dan het al was. Zo hebben we nu ook een categorie 7-8 jaar, en is er in de leeftijdscategorie 7-8/9-10 zelfs de mogelijkheid om een mixteam samen te stellen. Natuurlijk hebben wij voor de nummers 1,2 en 3 van iedere categorie weer hele leuke prijzen! Maar ook al val je niet in de prijzen, dan heb je tijdens Koningsdag bij WVC de dag van je leven!

    Dus ben jij tussen de 7 en 15 jaar, dan mag je het Six Toernooi bij WVC zeker niet missen. Aanmelden kan via een inschrijfformulier. Deze zijn te verkrijgen bij WVC, DOSR, ROAC en natuurlijk alle scholen. Inschrijfformulieren kan je inleveren bij de brievenbus (aan het hek) bij WVC, of in de ideeeënbus in de kantine. Natuurlijk je kan jezelf ook aanmelden via sixtoernooi@sv-wvc.nl

    Aanmelden kan tot donderdagavond 25 april 18:00 uur.

    Deelname aan het Six Toernooi = helemaal gratis!