• Lid van Verdienste Pieter l’Ami overleden

• Afgelopen donderdag 30 Januari bereikte ons het bericht dat ons Lid van Verdienste Pieter l’Ami is overleden.

Pieter, hier op de foto als lid van onze onderhoudsploeg, is vooral bekend bij onze jongensjeugd. Bijna iedereen heeft in de jongste jeugd met Pieter te maken gehad. Aanvankelijk, samen met zijn maatje Gerard van Veen, als leider van de welpen zoals onze jongste jeugd toen heette, later als leider van diverse jongste jeugdteams.
    Als Pieter de Paashaas, als trouwe leider bij vooral de historische Diepenheim kampen, eigenlijk bij elk evenement voor onze beginnende voetballertjes was Pieter aanwezig en betrokken. Toen hij stopte bij de jeugd was hij nog actief bij onze maandag schoonhoudploeg, eigenlijk tot zijn afnemende gezondheid het hem onmogelijk maakte en zijn plekje aan de koffietafel leeg bleef. WVC (voor Pieter eigenlijk nog wel Alkmania en Weteringse Boys) zal hem missen. Onze gedachten zijn bij zijn familie die wij veel sterkte wensen de komende tijd.

Aanstaande Dinsdagavond 4 februari is er gelegenheid hen te condoleren van 19:00-20:00 uur in het restaurant van Huize Jacobus/Stichting Wijdezorg. De begrafenis is op Woensdag 5 februari om 11:00 uur in de Mariakerk te Roelofarendsveen.

Namens het bestuur,
    Paul Hoogenboom