• Loon naar werken

Zaterdag 20-10 de uitwedstrijd bij Noordwijk. Bij winst doen we weer mee in de sub top. Bij verlies zouden we onderaan de middenmoot hangen.
    We begonnen eigenlijk prima aan de wedstrijd want we kwamen regelmatig door over de zijkanten bij Jordy en Jort. Helaas was de laatste bal niet goed of de keeper stond in de weg.
    Noordwijk was soms gevaarlijk en kwamen na 10 minuten op 1-0. Dat was een tegenvaller want wij waren een stuk sterker. We bleven de betere ploeg en creëerden heel veel kansen. Gelukkig scoorden we voor rust nog de dikverdiende 1-1. Na een assist van Jort kon Jordy de gelijkmaker scoren.
    Na rust het zelfde beeld. Veel kansen voor ons maar ongelukkig in de afwerking. Na 10 minuten scoorde Soufiane schitterend de 1-2 na een korte corner met Jort. Meteen doordrukken was het devies maar helaas kwam Noordwijk op 2-2. Na een weggegeven corner werd er ook slecht weggewerkt. Weer opnieuw beginnen. Gelukkig was Jordy de 2e helft wel scherp en scoorde hij de laatste 10 minuten nog 3x zodat we een dikverdiende overwinning pakten. Hard gewerkt en uiteindelijk 5 doelpunten gemaakt, het hadden er ook zomaar 10 kunnen zijn. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Teylingen.