• Mededeling SJO DOSR/WVC

  Indeling seizoen 2020/2021

  Normaal start vanaf half maart elk jaar voor ons als TC de voorbereiding voor het nieuwe seizoen wat betreft de teamindelingen. Helaas ging het door Covid 19 virus iets anders dit jaar. 

  Nadat we vanaf half maart tot 1 mei helemaal niets meer hebben kunnen doen mochten we in mei weer opstarten met de trainingen, O13 zonder beperkingen en boven de O13 met de beperking van de 1.5 meter afstand. 

  Gelukkig konden we per 1 juni weer volledig trainen en zijn beide JO afdelingen van DOSR en WVC samengevoegd en zijn we gaan trainen met de nieuwe Hoofdtrainers voor komend seizoen om toch alvast tot een voorlopige indeling te komen.

  Al direct kunnen we constateren dat het samenvoegen van de JO teams een positieve invloed heeft want wat hebben we mooie aantallen in alle leeftijdscategorieën. Totaal hebben we ongeveer 415 jeugdleden waarbij meisjes en jongens al samen spelen in de JO8 t/m JO11. Bij WVC is dit jaar voor het laatst nog een MO11. Vanaf de O13 worden er weer meisjes teams gevormd.

  Vanuit de TC hebben we een druk half jaar achter de rug vooral met het samenvoegen van de JO teams van beide verenigingen. Daarnaast is er een gezamenlijke TC ontstaan wat een prachtige mix is van beide verenigingen.

  De verantwoordelijke personen binnen de TC per leeftijdsgroep zijn dus ook veranderd. 

  Mandy Bakker is coördinator voor de JO9 en Mini pupillen. Leon Kerkvliet is coördinator voor de JO11. Rocco Verdel is coördinator voor de JO13. Jordy Klein is coördinator voor de JO15. Job Cozijn is coördinator voor de JO17 en Charles Hoogenboom neemt deze taak op zich voor de JO19.

  Voor sommige teams zoeken we nog begeleiders en trainers, het kan zijn dat we begeleiders en trainers van afgelopen seizoen nog niet hebben benaderd. Bij voorbaat excuses hiervoor maar schroom niet om je bij ons aan te melden want we hebben echt nog wel mensen nodig.

  Voor de leiders en trainers is er een kick off sessie op 28 augustus (O14 t/m O19) en 4 september (O8 t/m O13). Iedereen die eventueel leider en/of trainer wil worden is hierbij van harte uitgenodigd en kan zich bij ons aanmelden. Beide avonden starten om 19.30 uur.

  Wat betreft de team- en selectie indeling willen we wederom benadrukken dat het hier om een voorlopige indeling gaat waarvan de standaard teams, selecties zijn waarvan de samenstelling in de eerste maanden nog kan en gaat wisselen. Ook hebben we gelukkig altijd te maken met nieuwe aanmeldingen die wellicht ook nog verschuivingen teweeg kunnen brengen. Bij de teamindelingen staat ook vermeld wanneer de 1e training is in het nieuwe seizoen.

  Naast de teamindelingen staat vanaf nu ook het trainingsschema op de site waar ook de eerste trainingstijden nogmaals worden vermeld. Let goed op wanneer je eerste training begint. Bekijk hier de voorlopige teamindelingen.

  Vanuit de technische commissie wensen we jullie allemaal een hele prettige vakantie en gaan we vanaf half augustus er weer alles aan doen om het voor iedereen weer een fantastisch seizoen te maken.  

  De Technische Commissie.