• Onderzoek samenwerking met de buren

Na de BALV (Buitengewone Algemene Leden Vergadering) op 10 december jl., zijn er diverse aanmeldingen bij de stuurgroep "met de buren" binnengekomen, veel (achtergrond) informatie opgevraagd, etc. Ondanks het enthousiasme komen we toch nog een paar werkgroep leden te kort om de diverse werkgroepen te formeren.

Hierbij dan ook een dringende oproep om je (alsnog) op te geven voor één van de volgende werkgroepen:

• Voetbal technische zaken (2x)
    • Financiën (1X)
    • Accommodatie (2X)

De doelstelling is om per werkgroep 2 kandidaten aan te stellen per vereniging. De werkgroepen verenigingscultuur, communicatie & PR en vrijwilligersbeleid zijn inmiddels volledig!

Voor informatie kan je de vorige nieuwsberichten terugkijken op deze site en anders even een mailtje sturen naar: stuurgroep@metdeburen.com

De 'Kick-off' werkgroepen "samenwerking met de buren" is op woensdagavond 16 januari om 19.30 uur bij DOSR! Wellicht treffen we elkaar op deze kick-off!

Alvast bedankt namens de stuurgroep WVC,

Tino, Mathe en Simone