• Mini Champions League 19 mei (laatste aflevering)

A.s. zondag alweer de laatste aflevering van de Mini Champions league van dit seizoen!

Dus alle reden om daar weer een mooi feestje van te maken, ben jij tussen de 4 en zes jaar oud, dan mag je dit zeker niet missen!

Aan alle mooie dingen komt een einde, zo ook aan de reeks afleveringen van de Mini Champions league van WVC. Zondag 19 mei is de laatste aflevering van dit seizoen, dus ben jij tussen de 4 en 6 jaar oud? Kom dan gezellig voetballen in onze eigen 'Champions League Arena!

Dit zullen we zoals altijd doen in de echte Champions League tenues van topteams zoals Manchester United, Barcelona, Tottenham Hotspur, Real Madrid, Ajax, Liverpool, WVC en vele andere grote topclubs!
    Tijdens de mini champions league laten wij jou op een speelse manier kennis maken met hoe leuk voetbal kan zijn. Dit gebeurt onder toeziend oog van onze enthousiaste en ervaren begeleiders die jou de fijne kneepjes van het voetbal aanleren Wie weet schuilt er in jou wel de nieuwe Frankie de Jong, of Lieke Martens, maar ook al schuilt er in jou niet zo een groot talent, bij WVC telt iedereen mee!

Deelname aan de mini champions league is helemaal gratis, maar op tijd aanmelden is i.v.m de teamindelingen wel gewenst! De mini champions league is van 11:00 -12:00 uur, i.v.m. met omkleden graag om 10:45 aanwezig!

Wil jij a.s. zondag ook meedoen? Geef je dan voor zaterdag 18 mei voor 12:00 uur op, via championsleague@sv-wvc.nl

Na afloop krijgen alle deelnemers limonade en vers fruit, van sponsor Van der Veer groente en fruit, en natuurlijk gaan we ook deze week weer een prachtige WVC-bal verloten!

Hopelijk zien wij jullie zondag bij WVC.

Alle mooie voetbalavonturen maak je mee bij WVC !