• Mini Champions League

  Speciaal voor alle voetbalsterren in de dop in de leeftijd van 4, 5 en 6 jaar, zowel jongens als meisjes, organiseert WVC twee keer per jaar de Mini Champions League. 

  In zowel april/mei als oktober/november gaan we vier zondagen lekker voetballen in onze eigen 'Champions League kooi'. Dit doen we zoals altijd in de echte Champions League tenues van topteams als Manchester United, Barçelona en Real Madrid!!

  Data najaar 2019: zondag 29 september, zondag 13 oktober, zondag 3 november en zondag 17 november.

  Begeleiding

  Onder deskundige en enthousiaste begeleiding van WVC-trainers wordt er tussen 11.00 en 12.00 uur iedere keer weer een geweldige training aangeboden, waarin plezier en succesbeleving altijd centraal staan!

  Inhoud

  Spelenderwijs leren we de spelertjes om de bal met alle delen van de voet, zowel links- als rechts steeds beter te gaan beheersen. We gaan hen leren om de tegenstander uit te spelen en natuurlijk ook om te scoren! In kleine partijtjes kunnen ze heel veel acties maken en aan het altijd volop aanwezige publiek laten zien hoe goed ze al kunt voetballen en wat ze weer allemaal geleerd hebben!

  Kosten

  Aan al deze activiteiten zitten géén kosten verbonden

  Inschrijven

  Houdt onze nieuwsberichten op de website en Facebook goed in de gaten wanneer er weer een nieuwe reeks van de Mini Champions League wordt georganiseerd. Voor dit najaar zijn de volgende data bekend: zondag 29 september, zondag 13 oktober, zondag 3 november en zondag 17 november.

  Inschrijven kan via mailadres championsleague@sv-wvc.nl.