• Mini CL komt er weer aan

A.s. zondag is er bij WVC weer een nieuwe aflevering van de mini champions league.

Ben jij tussen de 4 en 6 jaar oud? Kom dan gezellig voetballen in onze eigen 'Champions League Arena!

Dit zullen we zoals altijd doen in de echte Champions League tenues van topteams zoals Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Ajax, WVC en vele andere grote topclubs!

Tijdens de mini champions league laten wij jou op een speelse manier kennis maken met hoe leuk voetbal kan zijn.

Dit gebeurt onder toeziend oog van onze enthousiaste en ervaren begeleiders die jou de fijne kneepjes van het voetbal aanleren

Wie weet schuilt er in jou wel de nieuwe Frankie de Jong, of Lieke Martens, maar ook al schuilt er in jou niet zo een groot talent, bij WVC telt iedereen mee!

Deelname aan de mini champions league is helemaal gratis, maar op tijd aanmelden is i.v.m de teamindelingen wel gewenst!

De mini champions league is van 11:00 -12:00 uur, i.v.m. met omkleden graag om 10:45 aanwezig!

Wil jij a.s. zondag ook meedoen?

Geef je dan voor zaterdag 13 april voor 12:00 uur op, dit kan via championsleague@sv-wvc.nl

Na afloop krijgen alle deelnemers limonade en vers fruit, van sponsor Van der Veer groente en fruit, en natuurlijk gaan we ook deze week weer een prachtige WVC-bal verloten!