• Over WVC: even voorstellen

WVC is de grootste, leukste en gezelligste voetbalclub uit de omgeving. Rood-blauw zijn onze clubkleuren. En die dragen we met trots! WVC barst van de activiteiten, denk aan de beroemde Mini Champions League voor de jongste jeugd van 4 tot 6 jaar, de jaarlijkse familiedag, (buitenland) jeugdkampen en onderlinge toernooien voor senioren.

Zo hoog mogelijk voetballen is onze doelstelling, maar gezelligheid en sfeer verliezen we zeker niet uit het oog.

Trots op onze meiden
    Met ruim 150 meisjes en dames telt deze afdeling echt mee bij WVC. Karin Legemate en Claudia van den Heiligenberg zijn onze club-iconen: de basis van hun carrière ligt op ons sportpark. Dit alles is het resultaat van een gedegen en goede aanpak van onze meisjes- en vrouwen­afdeling. Daar zijn we bijzonder trots op!

G-voetbal
    G-voetbal is voor iedereen vanaf 6 jaar met een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het is meer dan alleen maar een balletje trappen. Bij WVC ontmoet je veel mensen en kun je nieuwe vrienden maken. De trainingen worden begeleid door ervaren vrijwilligers die weten dat G-voetballers heel wat meer in hun mars hebben dan alleen maar langs de kant staan. Dus worden alle G-voetballers met open armen ontvangen: want iedereen kan bij ons voetballen.

WVC bruist!