• Play2Improve-voetbalkamp deze meivakantie bij WVC!

  In de meivakantie kan je bij WVC het beste voetbalkamp beleven. Op 1 en 2 mei zal het hoofdveld van WVC omgetoverd worden tot een groot voetbalparadijs. Alle deelnemers leren van speciaal geselecteerde jeugdtrainers, doen mee aan spannende challenges en hebben vooral de hele dag plezier. Met de nieuwste trainingsmethodes dagen we elke voetballer uit om het maximale uit zichzelf te halen! Dus ben jij tussen de 6 en 13 jaar oud en wil jij met ons trainen? Schrijf je dan snel in via www.Play2Improve.nl!

  Data
  1 en 2 mei

  De voetbaldagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00. Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk 16:30 uur worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch worden verzorgd door Play2Improve. Het gaat om een voetbalkamp waar deelnemers thuis slapen.

  Waarom kiezen voor het Play2Improve-voetbalkamp:
  ?? Spelers worden begeleid door gediplomeerde en ervaren trainers.
  ?? Door de trainingsgroepen klein te houden, krijgen de spelers voldoende individuele aandacht.
  ?? De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit. Hierdoor traint iedereen op zijn eigen niveau.
  ?? Spelers beleven een leerzame en gezellige voetbaldagen.
  ?? Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving.
  ?? De trainers worden opgeleid volgens de Play2Improve-voetbalmethode.

  Kosten
  De kosten voor de voetbal 2-daagse bedraagt €65,-. Dit is inclusief het training shirt, sportlunch gedurende 2 dagen, diverse tussendoortjes en een diploma. Ben jij reeds in het bezit van dit shirt? Dan ontvang je geen shirt maar krijg je €5,- korting op het ‘deelname bedrag’ (zie inschrijfformulier).

  Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar 
  info@play2improve.nl!