• Rabo Clubsupport Actie

• Stem op onze club bij de Rabo Clubsupport Actie!

Als alternatief voor de bij onze vereniging zo populaire Rabo Fietstocht die elk jaar in Juni werd gereden heeft de bank nu Rabo Clubsupport in het leven geroepen. Helaas wat minder beweging en sportief bezig zijn, maar toch een initiatief om lokale verenigingen te blijven ondersteunen.

Uiteraard heeft WVC zich hiervoor aangemeld, met als speciaal doel het ondersteunen van ons G-voetbal initiatief. Dit maatschappelijke initiatief, enkele jaren genomen door initiator Joop Gies Broesterhuizen, brengt extra kosten mee zoals speciale opleidingen voor de begeleiders, speciale spelmaterialen en organisatie en meedoen aan wedstrijden en toernooien. Hiervoor hopen we dan ook op extra ondersteuning uit Rabo Clubsupport. In de kantine zult u snel promotiematerialen zien en vinden omtrent deze actie. Alleen leden van Rabobank Groene Hart Noord kunnen hun stem uitbrengen op de aangemelde verenigingen. Zij krijgen via email of via de post een stemkaart met unieke stemcode om 5 stemmen uit te brengen, te verdelen over meerdere verenigingen. U kunt maximaal 2 uitbrengen op 1 vereniging, dus u stemt op minimaal 3 verenigingen, maximaal op 5.

Via de site https://www.rabo-clubsupport.nl/groene-hart-noord/over-rabo-clubsupport
    kunt u uw stemmen uitbrengen en meer lezen over de actie. Er kan gestemd worden van 27 September tot 11 oktober, dus doe het direct!
    Op 16 oktober zullen de cheques tijdens een speciale avond aan de verenigingen worden uitgereikt. Natuurlijk zijn wij als vereniging de Rabobank Groene Hart Noord zeer erkentelijk voor dit initiatief en hopen wij op zoveel mogelijk stemmen van onze leden en die van Rabobank Groene Hart Noord. Doe dus mee om zo indirect te helpen om ons G-voetbal team het nog leuker te laten hebben bij onze club!