• Staf E.M.M.'21 krijgt verder vorm

 • Selectie
  Naast het al eerder aanstellen van de nieuwe hoofdtrainer Koen van der Vlugt is de TC zeer verheugd met de benoeming  van John Resmann als trainer van het 2e elftal. John heeft in een eerdere periode bij de club bewezen dat hij het opleiden van spelers hoog in het vaandel heeft staan en daarom zijn wij blij met zijn terugkomst bij EMM’21. Samen met Eugene  Vijlbrief zal hij de begeleiding van het 2e elftal op zich nemen. In verband met de groei van onze vereniging zal Eugene volgend seizoen eveneens ingezet worden voor meerdere voetbaltechnische werkzaamheden.

  Ron Langhout zal aanblijven als assistent van de nieuwe hoofdtrainer.

  Koen, John, Eugene en Ron verzorgen gezamenlijk de trainingsavonden.

  O23 elftal
  Met ingang van het seizoen 2021 / 2022 is besloten om met een  talententeam te gaan deelnemen aan de O23 competitie. De seniorenselectie zal daarom bestaan uit de A selectie, 1e en 2e en O23. Joey Rietbroek wordt de trainer van dit O23 elftal. Joey zal worden geassisteerd door Marco van Tol.

  Keepers
  Jan Valk zal volgend seizoen wederom de keeperstrainer zijn. Uit evaluatiegesprekken met de verschillende keepers bleek grote tevredenheid over de aanpak van Jan. Jan heeft aangegeven samen met de TC te willen nadenken over de verdere verbetering van het niveau van de keeperstraining bij E.M.M.’21. 

  Staf
  Sandro Gordijn zal de rol van teammanager blijven vervullen. Marcel Olijerhoek is volgend seizoen leider van het 1e elftal. Hiermee gaat Marcel zijn 11e seizoen in als leider van het eerste elftal. Mathieu Visser blijft ook deel uitmaken van de staf. Volgend seizoen is hij assistent-scheidsrechter bij het 1e . 

  Voor een aantal functies binnen de staf worden nog gesprekken gevoerd.

  Spelers
  De afgelopen periode zijn er gesprekken gevoerd met de selectiespelers van DOSR en WVC. Het grootste gedeelte van de spelers heeft zich beschikbaar gesteld voor de selectie van E.M.M.’21.

  Daarnaast zullen Stijn Rietbroek en Luc van der Lem volgend seizoen deel uitmaken van de selectie.

  Stijn, afkomstig van RCL, is een  welkome aanvallende versterking voor de selectie. Luc heeft zich in het verleden al bewezen als multifunctionele speler van het 1e elftal. Wij wensen beiden veel succes in de selectie.

  Brian van der Meer, Jesper Koek en Cremiel Salome komen over van de JO-19.

  Blijft:
  Sven van der Meer, Joran Bakker, Rick Bakker, Joey van der Geest, Sven van Berkel, Job Hoogervorst, Nino Wesselman, Robin Gordijn, Damian Hoogenboom, Mike van Berkel, Sem van der Hoorn, Nadal Wesselman, Teun Jonkman, Max Kortekaas, Mauro Wesselman, Guido van der Meer, Kevin van der Meer, Job Mooren, Tim Pereyra,  Jaryll Hoogenboom, Sven Hoogervorst, Roy Hoogenboom, Lars van der Meer, Maarten Wesselman, Mauron Vlaar, Jouri Laarman, Govanny Caron, Geornal Pique, Jay de Jong, Bas Nugteren, Jari, Jochem van Rijn, Jim vd Wereld, Patrick van der Zwet, Chris van Ruiten, Collin de Jong, David Vermeer, Joppe Huigsloot, Kjell Hoogenboom, Luc Gies Broesterhuizen, Michael vd Zwet, Paco RomeroFuster, Nick Disseldorp, Arne van Klink, Mohammed Sawas.

  Nieuw:
  Stijn Rietbroek, Luc van der Lem, Cremiel Salome, Jesper Koek, Brian van der Meer.

  De komende weken vinden er nog gesprekken met diverse spelers plaats. We hopen dat er nog een aantal spelers zich bij de selectie zullen aansluiten. De komende tijd gaat de staf zich buigen over het selectieproces.