• Verslag pupil van de week

• Zondag 27 januari was Dyon van Muiden pupil van de week. Het verslag van een heel erg enthousiaste Dyon.

"Joepie eindelijk was het dan zover ! šŸ˜Š

Nadat de vorige wedstrijd waar ik mocht komen kijken afgelast was,

En de winterstop daarna begon was t dan eindelijk zover. Het was zaterdag nog wel even spannend of t wel door zou gaan maar t geluk was met mij de sneeuw was weg dus er mocht gevoetbald worden.

Ik was heel erg nerveus, maar al snel wisten de heren 1 mij mee te krijgen naar hun kleedkamer. Tijdens het omkleden werd er heel wat afgekletst. En al snel gingen we naar veld 2 voor de warming up. T was super leuk om hieraan mee te doen. Ze deden dingen die ik nog nooit gedaan had en die nog best moeilijk waren.

Daarna gingen we terug naar de kleedkamer waar er nog wat besproken werd en daarna mocht ik de aftrap nemen! Tijdens de warming-up schoot ik nog mooi in t doel, maar in de wedstrijd was hij naast jammer genoeg.

Daarna begon de wedstrijd. Al heel snel stond t 0-1 hier hadden de jongens op de bank flink de pest in want er kwamen vloek woorden uit hun mond en dat vond ik ook wel terecht want wvc had dit wel kunnen voorkomen. Daarna speelden ze wel goed over maar ze misten regelmatig een bal, of schoten naar een plek waar niemand stond. Ook werd er wat geworsteld op t veld waardoor de scheidsrechter een paar gele kaarten gaf.

In de rust mocht ik met een paar spelers op t veld dit vond ik erg leuk! De pauze was wat mij betreft veel te kort.

Toen de tweede helft begon raakte stijn (nr11) al snel geblesseerd en dat vond ik wel zielig want hij had veel pijn en kon niet meer verder voetballen. Het team deed echter wel goed hun best en wisten in de tweede helft dan wel niet te scoren maar ze kregen ook geen gele kaarten meer. Even was er nog een spannend moment want er werd nog wel een doelpunt tegen gescoord, maar die telde gelukkig niet want even daarvoor had de scheidsrechter gefloten. Er zaten mooie acties tussen maar het lukte hun helaas niet om te scoren. Dus bleef het 0-1. Het hele team baalde ervan en ook ik vond t erg jammer.

De beste speler van vandaag vond ik stijn (nr11) want hij stond heel vaak vrij en wist veel ballen goed te raken speelde mooi over en wist waar zijn tegenstander was. Stijn ik hoop dat t snel beter gaat met je been. Van harte beterschap

Verder werd ik erg verwent met drinken en lekkers en kreeg ik een groot applaus van de heren en een mooie bal met al hun handtekeningen. Ik vond het echt een super gave dag!! Ik wil dan ook iedereen bedanken die deze leuke dag voor mij geregeld hebben.

Groetjes van dyon"