Verzorging
    Dit seizoen zijn Jolanda Bruinsma (verzorgster zondagselectie) en Marianne Brouwer-van Maastricht (verzorgster dinsdag- en donderdagavond) de verzorgers bij WVC. In samenwerking met Seth Felix (sportfysiotherapeut bij Praktijk Braassemermeer) zijn wij het vaste aanspreekpunt met betrekking tot medische zaken bij de club. Ieder lid van WVC kan dus gebruik van ons maken!

Blessures
    Bij blessures is het mogelijk om op dinsdag- of donderdagavond op de club langs te komen voor vragen over blessures of voor behandeling. Het is wenselijk om vooraf even contact met één van ons op te nemen. Eventueel wordt er in samenwerking met de sportfysiotherapeut een verder behandelplan opgesteld. Leden kunnen bij vragen over blessures of voor behandeling eventueel ook direct een bericht sturen naar sportfysiotherapeut Seth.

Meer info?
    Neem dan contact op met Marianne of Seth.
    Marianne Brouwer, 06 2817 6711, emvanem@hotmail.com
    Seth Felix, 06 5124 8992, sethfelix@hotmail.com

Zorgwijzer
    In de zorgwijzer lees je meer over hoe blessures kunnen ontstaan en hoe ze voorkomen en behandeld kunnen worden.