• Een maand geleden was de kick-off van de Vomar plaatjesactie. Deze vond plaats in onze kantine. De eerste boeken werden uitgereikt aan Sep, Mike en Evi. Vervolgens hebben alle andere leden zo’n prachtig boek ontvangen en konden plaatjes gescoord,  en vervolgens natuurlijk ook geplakt worden.

Inmiddels zitten de boeken al behoorlijk vol. Alleen zal je maar net die 5 plaatjes missen, terwijl je al veel plaatjes dubbel hebt. Daarom is er zaterdag 11 mei een heuse ruildag. Van 11.30 tot 13.00 uur kunnen er volop plaatjes geruild worden in de kantine. Vanuit de activiteitencommissie zijn Lisanne en Sjors aanwezig om dit te begeleiden. Je zal het maar hebben??.alle W.V.C. toppers compleet in één boek.

Tot zaterdag!