• VOMAR

• Sanne Totté is Marketing Medewerker van de supermarkt Vomar. Vomar is sinds kort nieuw in Roelofarendsveen en direct sponsor geworden van onze vereniging.

Was het belangrijk om direct sponsor te worden en waarom?

Sanne: "Vomar is betrokken bij de buurten en wijken rondom haar winkels.  De sponsoring van jeugd- en sportverenigingen is daar een belangrijk onderdeel van."

Waarom is er eigenlijk een vestiging in Roelofarendsveen gekomen?
    "Met een winkel in Roelofarendsveen breiden we ons marktgebied weer iets verder uit en versterken we de driehoek Noord-Holland/Utrecht/Zuid-Holland. Bovendien vinden we Roelofarendsveen gewoon een ontzettend leuk dorp dat ook groeiende is met veel nieuwbouw."

Waarin onderscheidt Vomar zich ten opzichte van bijvoorbeeld Plus???
    "Vomar hanteert de Laagste Prijs Garantie. Je vindt bij ons dus altijd gegarandeerd de beste kwaliteit producten voor de allerlaagste prijs. Dit komt onder andere doordat wij veel van onze producten zelf produceren in ons distributiecentrum in Alkmaar en zo de kwaliteit en de productiekosten goed in de gaten kunnen houden."

Ik hoorde dat er voetbalplaatjes komen van onze vereniging. Vanwaar het idee van deze actie en welke teams zullen afgebeeld worden???
    Dat klopt. Binnenkort start er een voetbalplaatjesactie waarbij alle spelende leden die mee willen doen worden geportretteerd. Met deze actie willen we onze lokale betrokkenheid laten zien en beweging en gezondheid promoten."

Zijn er nog andere acties bij de Vomar binnenkort?
    "Op dit moment lopen er bij de Vomar in Roelofarendsveen nog diverse openingsstunts en starten we binnenkort met de voetbalplaatjesactie. Ook kunnen we vast aankondigen dat er in week 13 een nieuwe spaaractie van start gaat."